Tyytyväisiä asiakkaitani

Kaikki projektit on suunniteltu ja toteutettu 100% mittatilaustyönä.

Paavalin Musiikkikoulu

Vuosaaren musiikkiopisto

"Sepon kanssa oli mukava tehdä nettisivut. Hän ohjasi projektia järjestelmällisesti, osasi antaa selkeät ja hyvät ohjeistukset, joiden mukaan edetä. Olen tosi tyytyväinen lopputulokseen. Kiitos Seppo!"

Terhi Murtoniemi
Rehtori, Vuosaaren musiikkiopisto

Petri Pyymäki

"Seppo teki mulle uudet sivut todella vilkkaaseen tahtiin ja laatu oli uskomattomasti paljon parempi kuin mitä osasin odottaa. Matkan varrella piti tehdä kaikenlaisia pikku säätöjä ja muokkauksia, ja Sepolta hoitui kaikki pyynnöt tosi joustavasti ja helposti. Visuaalinen puoli oli kanssa mahtava eikä mun tarvinnut ymmärtää asioista mitään. Sain vielä sellaista palvelua kylkeen mitä en odottanut ja tuli yllätyksenä plussana. Kommunikointi oli myös tosi sujuvaa ja nopeaa. Suosittelen lämpimästi."

-Petri Pyymäki
Myyntivalmentaja

Clayhem

”Seppo Riiho teki uudelle keramiikkastudiollemme sivut nopeasti, sujuvasti, joustavasti ja hyvin. Kaikki lupaukset ja aikataulut pitivät, jälki oli tyylikästä ja lisäksi Sepolla on maagisen hieno kyky auttaa ja opettaa esim nettikaupan käyttöä. Asiakaspalvelu ja lopputulos molemmat erinomaisia. Suosittelemme häntä lämpimästi kaikille!”

-Emma Alftan
Perustaja, Clayhem

Peiskas Group Oy

-Matti Peisanen

Exascale Systems

-Max Aalto
Owner, Exascale Systems

Janne Masalin

"Seppo on hyvä tyyppi, osaa kommunikoida, reagoi nopeesti ja tunnistaa tarpeet. Osaa asiallisesti kyseenalaistaa ja haastaa. Ymmärtää estetiikan. Tekee enemmän ku välttämättömän."

-Janne Masalin
Muusikko, Äänisuunnittelija

Kallion Musiikkikoulu

"Seppo suunnitteli ja toteutti meille uudenlaisen toiveidemme ja tarpeidemme mukaisen konseptin kotisivujamme varten. Siirtyminen WP:stä Webflowhun oli yllättävän sujuvaa. Yhteistyö on sujunut loistavasti! Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen, lämmin suositus!"

-Anu Kaukola
Rehtori, Kallion Musiikkikoulu

Ota yhteyttä

Kiitos viestistä!
Vastaan mahdollisimman pian.
Nonni.
Jotain meni pieleen, eikä viesti lähtenyt.
Muista, että myös täällä voi muuttaa kaiken
juuri sinun yrityksellesi sopivaksi.
näin.